Roskilde, 3. maj 2018

PRESSEMEDDELELSE

LAP-Sikkerhed ApS indgår strategisk samarbejde med svenske Consilium Building Safety AB.

Grossistvirksomheden LAP-Sikkerhed ApS leverer produkter og rådgivning inden for brandsikkerhed og lignende livreddende teknologi, og i kundeporteføljen finder du landsdækkende installatørvirksomheder, som installerer LAP-Sikkerheds produkter på hospitaler, plejehjem, i storcentre, DR-Byen med flere.
I forbindelse med et generationsskifte i LAP-Sikkerhed ApS indgås også et strategisk samarbejde med svenske Consilium Building Safety AB. Consilium AB udvikler produkter inden for brandsikkerhed og har 1.000 ansatte fordelt over 60 lokale kontorer i 30 lande.

– Vi har arbejdet med CBS’s produkter gennem to årtier, så vi har et meget professionelt og familiært forhold, og det har i længere tid været vores vision at arbejde endnu tættere sammen, siger administrerende direktør Hasse Larsen, LAP-Sikkerhed ApS.

Derfor falder det naturligt som en del af et generationsskifte i LAP-Sikkerhed ApS, at CBS køber en andel af firmaet, samtidig med at Tejs Poppe og Christian Nørregaard bliver en del af ejerkredsen.

– Vi har en klar strategi om, at CBS skal stå stærkere i Skandinavien, men vi ønsker ikke at overtage lokale selskaber som LAP-Sikkerhed ApS. Vi tror på entreprenørskab og drivkraften i den lokale ejerkreds, og de har en stor base af kunder og samarbejdspartnere, som de er bedre til at vedligeholde, end vi nogensinde ville kunne gøre. Samarbejdet mellem CBS og LAP-Sikkerhed ApS handler mere om udvikling, sparring og at levere endnu bedre produkter, da sikkerhed betyder alt for os, siger Managing Director Patrick Törnqvist, Consilium Building Safety AB.

LAP-Sikkerhed ApS indgår derfor pr. dags dato i en koncern med 1.000 ansatte fordelt over 30 lande, og moderselskabet Consilium AB har en årlig omsætning på 2 milliarder svenske kroner.

Kontaktinformation
Administrerende direktør Hasse Larsen, LAP-Sikkerhed ApS
telefon 43 30 04 42, [email protected]

LAP-Sikkerhed ApS – http://lapsik.dk
Consilium Building Safety AB – http://consiliumbuildingsafety.com
Consilium AB – https://consilium.se