LIST – Adresserbart linjetermokabel

  • Holder brandrisikoen under kontrol - i tunneler og industrielle anvendelser
  • Bedst mulige betingelser for langvarig brug.
  • Lokalisering af brande på næsten ingen tid
  • Intuitiv betjening

SecuriSens LIST

Ekstremt holdbar og præcis

Forstyrende faktorer som støv, varme, røg eller udstødningsgasser hæmmer brandalarmer i barske, aggressive miljøer. SecuriSens LIST linjetype varmedetektorer er immune over for disse virkninger og imponere takket være deres høje præcision, pålidelighed og holdbarhed.

Lokalisering af brande på næsten ingen tid

SecuriSens LIST sensorkabler indeholder meget følsomme sensorer hvis følsomhed  kan programmeres individuelt. Sensorenes afstand i kablet kan også vælges. Sensorens opløsning er 0,1 ° C, hvilket giver mulighed for meget præcise vurderinger der skal foretages. Det er endda muligt at angive forskellige detektionsområder med uafhængige alarmgrænser og individuelle forvarslings tærskler på hver kabel, således at systemet til at lokalisere alarmerne med en unikt højt præcision.

Ekstremt robust, omkostningseffektiv og brugervenlig

SecuriSens LIST kan bruges ved en temperatur på mellem -55 ° C og (kortvarigt) +200 ° C. Takket være dets EMC-afskærmning, brandhæmmende ydre beklædning og integreret trækaflastning, kablerne er immune over for interferensfaktorer og er ekstremt holdbare. Installation, programmering og idriftsættelse af systemerne kan alle gøres nemt. SecuriSens LIST visualiserer temperaturværdierne og begivenheder på terminalen processor eller PC-kabel, og tilbyder også interfaces til overordnet systemer.

To systemer, ét mål – maksimal sikkerhed

Det SecuriSens listevalg med SEC 20 sensor kabel sikrer maksimal sikkerhed i tunneler og store områder. Det bruges til at overvåge sektioner på op til 3.200 meter. Den SecuriSens d-LIST-system med SEC 15 sensor kabel bruges primært i industrielle anlæg, og når de overvåger mindre områder. Det anvendes som en advarsel branddetektor for dele af op til 2 x 250 meter.

SecuriSens LIST – fordelene:

Nøjagtig lokalisering af alarmen
Hurtigst mulige alarm transmission takket være meget følsomme sensorer
Individuel alarm grænse kan konfigureres for hver detekteringsområdet
Falsk-alarm-bevis
Enkel installation, der kræves ingen vedligeholdelse
VdS godkendelse i overensstemmelse med EN 54-5 / EN 54-22, klasse A1

Dokumenter

SecuriSens LIST - Brochure

SecuriSens LIST - Produktinformation

SecuriSens dLIST - Produktinformation

Katalogblad