Management

NOCTU management er et fuldstændigt uafhængigt grafisk præsentations- og kontrolsystem. Det vil sige, at det ikke skal tage hensyn til et bestemt alarmsystem. Det betyder, at det kan tilpasses de fleste systemer indenfor brandanlæg, adgangskontrol, tyverianlæg, videoovervågning mv.

Noctu R3 indeholder er række forbedringer i forhold til Noctu 2.5. Det er baseret på en helt ny softwareplatform, der bl.a. gør programmet meget hurtigere. Grafikdelen er helt ny og skabt til flerskærmsløsninger. Alle vinduer i progarmmet kan vælges og placeres individuelt så man kan opnå præcis den arbejdsflade man har brug for.

Folkene bag Noctu har endvidere opbygget selve kommunikationen til signalsystemerne så det bliver enklere at tilslutte nye systemer, f.eks. via OPC servere.

Alt i alt betyder det at et godt grafiksystem er blevet endnu bedre.

2-skærm

Noctu R3 er skabt til flerskærmsløsninger. Skærmene kan sættes op med de vinduer man ønsker, således at brugerflader passer til det aktuelle behov

 

 

kvittering

Noctu R3’s brugerflade er forbedret på flere områder. Bl.a. er der flere direkte muligheder for at vælge sin personlige opsætning, som kommer frem når man logger på med sit eget password.

 

 

 

visningsmenu

Eksempel på et dialogvindue i Noctu R3. Alle opsætninger og funktioner ligger i sådanne dialogruder, som gør det muligt hurtigt at få de informationer, og den opsætning man ønsker.