Linjetermodetektor

  • Branddetektering under de mest vanskelige forhold
  • Generationers erfaring kombineret med state-of-the-art teknologi.
  • Sofistikeret teknologi kan ikke snydes
  • Maksimal brandsikring med en minimal indsats

SecuriSens ADW 535

Detektering af brande under ekstreme forhold

Brande forekommer oftere på farlige steder – konventionelle branddetektorer vil hurtigt nå deres begrænsninger. Den intelligente linjetermodetektor fra Securiton fungerer perfekt, selv under de mest vanskelige forhold.

Hvorvidt om det er fuldautomatisk overvågning af store områder, ætsende gasser, ekstrem luftfugtighed og høje temperaturer eller der skal skelnes mellem falske alarmer og reel fare – listen over krav til en linje termodetektor er både lang og detaljeret.

SecuriSens ADW 535 Linie termodetektor – Kompromisløs drift

Branddetektering skal være muligt under alle tænkelige forhold – ikke bare i godt vejr og ved stuetemperatur. Hvad enten det er i gas- og olieindustrien, i kemiske produktionsfaciliteter eller lagerhaller, ramper og vejtunneler, ADW 535 kommer til sin ret, hvor andre svigter.

Dobbelt Tube – fordobling af overvågningsområdet

SecuriSens ADW 535 anvender et fysisk princip til sin fordel: Hvis temperaturen stiger i tilfælde af brand, udvides mængden af ​​opvarmet luft også. Luftfyldt sensorrør overfører denne trykstigning til en sensor i kontrolenheden. Systemet udløser en alarm, så snart en defineret grænse overskrides. To sensorrør (Dobbelt Tube) kan forbindes til SecuriSens ADW 535. Det betyder, at overvågnings området fordobles, og systemet kan justeres optimalt efter området og gældende retningslinjer til installation.

Dynamisk Heat Watch – sofistikeret teknologi kan ikke narres

Securiton har årtiers erfaring inden for brandvisnings- og brandalarmanlæg. ADW 535 giver optimal beskyttelse mod falske alarmer takket være den intelligente DHW algoritme (Dynamic Heat Watch), og overvåger sig selv via en integreret trykgenerator.

IT-baseret planlægning og konfiguration – god planlægning er halvt fuldendt

ADW HeatCalc softwareværktøj fra Securiton tillader systemets planlægning på et meget tidligt tidspunkt. En plantegning er alt der skal bruges for at arbejdet kan begyndes. Rørets layout er skitseret med blot et par klik med musen, og programmet hjælper hvor det er muligt. Både en detaljeret rapport til dokumentation af anlægget og en komplet stykliste til bestilling af materialer genereres automatisk. Hver artikel har VdS godkendelse.

Simple rørsystemer kan konfigureres direkte på enheden uden brug af pc – EasyConfig vil guide dig igennem de enkelte trin. Det praktiske ADW Config softwareværktøj bruges til mere komplekse systemer og programspecifikke tilpasninger. Omfattende analyse, funktioner og indstillingsmuligheder garanterer en sikker omkostningseffektiv drift af dit system. Ensartetheden af ​​begge softwareværktøjer er en anden fordel. Enhedens konfiguration beregnet af ADW HeatCalc kan gemmes som en fil direkte i apparatet via ADW Config.

Fordele ved ADW 535:

  • Modstandsdygtig over for barske udendørs forhold
  • Fordobling af de tilgængelige moniteringsområde takket være det andet sensorrør
  • VdS godkendelse til alle EN 54-22 klasser, plus UL og FM
  • Eliminering af falske alarmer takket være DHW algoritme (Dynamic Heat Watch)
  • Minimal vedligeholdelse pga. fuldautomatisk overvågningssystem
  • Maksimal sikkerhed for mennesker og maskine

ADW – Systemdele

Type BeskrivelseArt nr.
ADW-535-1ADW-535-1ADW 535 linetermodetektor med ét detektorrørSE-ADW 535-1
ADW 535-2ADW-535-2ADW 535 linetermodetektor med 2 detektorrørSE-ADW 535-2

 

Dokumenter

Brochure

Datablad

Katalogblad

Certifikater

ADW 535-CE-03112014

ADW 535_MTBF-Declaration

ADW535_VdsTON2018